Adres:
Eigenaar: G v Rijn
Meerburgerlaan 7
2266 GJ Leidschendam
KvK nr. 27080046
btw nr. 0742.93.977
Telefoonnummer:
070 - 327 38 48
Mobiele nummer:
06 - 247 112 88
E-mail verzenden
(optioneel)
Overige informatie:

Adres: Meerburgerlaan 7, 2266 GJ Leidschendam (Stompwijk)

 

Route

 

Klik hier voor een kaart.

Vanuit de richting Utrecht
Rijksweg A12 in de richting Den-Haag volgen tot de afslag Zoetermeer-Pijnacker. Bij de verkeerslichten rechtsaf en vervolgens richting Leiden volgen tot u de borden Stompwijk ziet. Bij de Rotonde thv Silverdome linksaf (drie-kwart) Daarna richting Leiden/Stompwijk volgen. U komt dan uiteindelijk op de Provinciale weg en u neemt vervolgens de afslag Stompwijk. Doorrijden tot de drie-sprong en linksaf langs het water rijden. 1 km na de kerk rechtsaf de Kniplaan oprijden . U ziet dan de Rijksweg A4 voor u. Voor de Rijksweg rechtsaf de Meerburgerlaan oprijden. U vindt boottrailer verhuur "De Merenburger"aan het einde van de Meerburgerlaan.

Vanuit de richting Den-Haag/Rotterdam
Vanuit Rotterdam na de A13 de A4 op richting Amsterdam. Vanaf Den-Haag de Utrechtsebaan volgen en daarna de Rijksweg A4 richting Amsterdam volgen. Na het Prins Clausplein afslag Leidschendam. Na de afslag bij de verkeerslichten linksaf richting Leidschenveen. Bij de eerst volgende verkeerslichten weer linksaf, de Oude Middenweg op. Aan het einde van de weg linksaf richting Stompwijk. U komt dan op een zeer slechte weg langs het water. U passeert vervolgens de Drie Molens en gaat daarna bij de 1e mogelijkheid ( na ongeveer 2 km) links af de Kniplaan op. (U moet niet het dorp Stompwijk inrijden). U rijdt nu weer in de richting van de Rijksweg A4, voor de Rijksweg kunt u rechtsaf de Meerburgerlaan op. Aan het einde van de Meerburgerlaan vindt u boottrailer verhuur "De Merenburger".

Vanuit de richting Amsterdam
Rijksweg A4 richting Den-Haag. Afslag Zoeterwoude-dorp/Voorschoten. Vervolgens rechtsaf richting Zoetermeer. U komt dan op een provinciale weg, op deze weg neemt u de afslag Stompwijk U komt dan langs het water te rijden. 1 km na de kerk rechtsaf de Kniplaan oprijden . U ziet dan de Rijksweg A4 voor u. Voor de Rijksweg rechtsaf de Meerburgerlaan oprijden. U vindt boottrailer verhuur "De Merenburger" aan het einde van de Meerburgerlaan.

Openingstijden

Wij zijn in principe dagelijks geopend van 08:30 uur tot 20:00 uur. Door werkzaamheden kan dit afwijken, het is derhalve verstandig vooraf even te bellen.
Ook geopend op zon- en feestdagen (vanaf 09:00 uur tot 20:00 uur).